El Castell Del Doctor Franchini PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de El Castell Del Doctor Franchini en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de El Castell Del Doctor Franchini en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Castell Del Doctor Franchini en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es El Castell Del Doctor Franchini Image
El Guillem i la seva colla d'amics, la Laia, el Manel i el Javier, decideixen entrar al castell del doctor Franchini, un casalot que hi ha als afores del poble on diuen que hi passen coses estranyes. A dins, però, en lloc d'un fantasma, el Guillem descobreix el Mamadou, un noi de Mauritània que busca el seu germà petit, el Moussa, que fa dos anys que se'n va anar de casa els pares. El Guillem el vol ajudar, i entre tota la colla s'empesquen un pla per mirar de localitzar el Moussa.
ISBN 9788466130073
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,91 MB
FECHA 2011
AUTOR(A) Lluis Olivan Sibat
El castell del doctor franchini - -5% en libros | FNAC
El Guillem i la seva colla d'amics, la Laia, el Manel i el Javier, decideixen entrar al castell del doctor Franchini, un casalot que hi ha als afores del poble on diuen que hi passen coses estranyes.
Un gos gairebe ferotge PDF Descargar
Pla Lector Construïm - Lluís Oliván ens recomana El castell del doctor Franchini L'educació ens mou. Loading... Unsubscribe from L'educació ens mou? Cancel Unsubscribe. Working ...
LIBROS RELACIONADOS