Apunts D´historia De La Renaixença - Oriol Pi De Cabanyes - En Catalan PDF

Descubre el libro de Apunts D´historia De La Renaixença - Oriol Pi De Cabanyes - En Catalan con iguanabus.es. Lea el PDF de Apunts D´historia De La Renaixença - Oriol Pi De Cabanyes - En Catalan en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Apunts D´historia De La Renaixença - Oriol Pi De Cabanyes - En Catalan y otros libros de Oriol Pi De Cabanyes.
Iguanabus.es Apunts D´historia De La Renaixença - Oriol Pi De Cabanyes - En Catalan Image
ISBN none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,56 MB
FECHA none
AUTOR(A) Oriol Pi De Cabanyes
pi de cabanyes oriol - Iberlibro
Oriol Pi de Cabanyes i Almirall (Vilanova i la Geltrú, 10 de maig de 1950) és un escriptor català.. A part d'obres de ficció, ha publicat dietaris, llibres de viatges (com ara Pel bell nord glaçat), biografies i estudis sobre art i literatura.Ha exercit de professor universitari, de director del Museu Víctor Balaguer a la seva ciutat natal, de director de Relacions Culturals de la ...
Pi de Cabanyes, Oriol (1950-) - Biblioteca Nacional de España
Como ensayista, Oriol Pi de Cabanyes publica, junto con Guillem-Jordi Graells, La generació literària dels 70 (1971) y, como especialista en el siglo XIX, es autor de las obras La Renaixença (1978), Apunts d'història de la Renaixença (1984) y Repensar Catalunya (1989), con la que obtiene el Premio de Ensayo Josep Vallverdú en 1988.
LIBROS RELACIONADOS