Comte L'arnau (Tragèdia En Dues Parts) - 2 Volums PDF

El libro Comte L'arnau (Tragèdia En Dues Parts) - 2 Volums en formato PDF. El libro Comte L'arnau (Tragèdia En Dues Parts) - 2 Volums en formato MOBI. El libro Comte L'arnau (Tragèdia En Dues Parts) - 2 Volums en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ambrosi Carrión. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Comte L'arnau (Tragèdia En Dues Parts) - 2 Volums Image
Barcelona, Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 1972, 16x21 cms., 283+458 pàgs., tela editorial amb sobrecoberta. Col.lecció Biblioteca Abat Oliba nº 2 i 3
ISBN none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,80 MB
FECHA none
AUTOR(A) Ambrosi Carrión
Les cases de Templers y Hospitalers en Catalunya; aplech ...
De la mort del comte l'Arnau n'hi ha diverses versions, totes relacionades amb l'art del mal i el davallament a l'infern de l'ànima d'aquest noble. El comte l'Arnau tenia al seu servei i com a criats, dos gats negres molt grossos que, sobretot quan sopava, li feien llum amb dues candeles de cera negra que com més cremaven més creixien.
Les cases de Templers y Hospitalers en Catalunya; aplech ...
El portal de datos de la Biblioteca Nacional de España. Pedro Bosch Gimpera (en catalán, Pere Bosch i Gimpera; Barcelona, 22 de marzo de 1891 - Ciudad de México, 9 de octubre de 1974) fue un prehistoriador, profesor y abogado español.
LIBROS RELACIONADOS