Diplomatari De Sant Pere D Egara I Santa Maria De Terrassa, 1203- 1291 PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Diplomatari De Sant Pere D Egara I Santa Maria De Terrassa, 1203- 1291 en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Diplomatari De Sant Pere D Egara I Santa Maria De Terrassa, 1203- 1291 en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Diplomatari De Sant Pere D Egara I Santa Maria De Terrassa, 1203- 1291 en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Diplomatari De Sant Pere D Egara I Santa Maria De Terrassa, 1203- 1291 Image
Diplomatari basat en els pergamins que constituïen gran part del domini jurisdiccional de les esglésies en època medieval i que es conservaven en el seu arxiu. Aquesta vegada, però, enriquit de notes de registre procedents del fons notarial de Terrassa i d’altres documents trobats en fons documentals conservats a Catalunya. Conèixer el funcionament de les esglésies de Sant Pere i Santa Maria durant el segle xiii vol dir conèixer el paper que el prior i els canonges jugaven, però també el paper del monjo i del capellà de Sant Pere tant en el funcionament ordinari de la comunitat com en relació amb els seus parroquians. Els pergamins, però, també permeten saber més coses sobre els orígens de la vila reial de Palau de Terrassa, com ara el funcionament del seu forn de destret o l’organització de la seva castlania.
ISBN 9788499753263
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,55 MB
FECHA 2013
AUTOR(A) Vv.aa.
Terrassa (Catalogne, Espagne) - BnF
66 casas en venta en Sant Pere de Terrassa de particulares, agencias inmobiliarias y bancos. También encontrarás casas en alquiler y casas obra nueva en Sant Pere de Terrassa. Para buscar casas en venta en Sant Pere de Terrassa, habitaclia, cuando te ayudan, es más fácil.
Diplomatari de Sant Pere d'?gara i Santa Maria de Terrassa ...
Esglésies de Sant Pere, Santa Maria i Sant Miquel de Terrassa. Vídeo de la Seu d'Ègara. ... Museu Terrassa - Esglésies de Sant Pere, Sant Miquel i Santa Maria Museu de Terrassa.
LIBROS RELACIONADOS