Lluny Del Meu Pais PDF

El libro Lluny Del Meu Pais en formato PDF. El libro Lluny Del Meu Pais en formato MOBI. El libro Lluny Del Meu Pais en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pascale Francotte. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Lluny Del Meu Pais Image
Una nena africana veu com el seu pare ha de marxar del país i poc després la violència inunda els carrers. Entre la separació familiar i l'horror de la guerra, comença a perdre l'esperança de recuperar la felicitat. Al final, sorgeix l'oportunitat que tota la família marxi a trobar-se amb el pare, deixant enrere el conflicte bèl·lic, però també els amics, la casa... Una història que ens apropa una realitat cruel vista amb els ulls innocents d'una nena.
ISBN 9788424629434
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,67 MB
FECHA 2008
AUTOR(A) Pascale Francotte
LEOTECA - La primera comunidad lectora para niños y ...
Xiquets i xiquetes que viuen molt lluny del país de Mai Més. Hui, 12 de juny, es commemora el Dia mundial contra el treball infantil, ... Miguel Giraldos és periodista i comunicador, vocal del Consell de la Joventut, i membre de Joves PV - Compromís. Miguel Giraldos. Lo más leído.
PAIS PETIT: Letra, Acordes y Tabs (Lluís Llach)
malalt d'amor pel meu país. El meu país és tan petit que sempre cap dintre del cor si és que la vida et porta lluny d'aquí i ens fem contrabandistes, mentre no descobreixin detectors pels secrets del cor. I és així, és així com m'agrada a mi i no en sabria dir res més. Canto i sempre em sabré malalt d'amor pel meu país. El ...
LIBROS RELACIONADOS