Dorotea I La Joia Gegantina PDF

El libro Dorotea I La Joia Gegantina en formato PDF. El libro Dorotea I La Joia Gegantina en formato MOBI. El libro Dorotea I La Joia Gegantina en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Pinyol. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Dorotea I La Joia Gegantina Image
El Bernat acostuma a tindre uns somnis tan fantàstics que no el deixen ni dormir. Una nit coneix de ben a prop la Dorotea, la geganta de Capellades, que pot tindre un problema, tan gran o més que ella, si no recupera una arracada desapareguda abans que comencen els actes de la Ciutat Gegantera en el seu poble. Les nits en què el jove capelladí intentarà ajudar-la li serviran per a viure unes aventures que no havia somiat mai. Però, sobretot, també el faran adonar-se’n que, a vegades, les males intencions també poden tindre forma animal mostruós i amagar-se dins la foscor d’una cova. T’atreveixes a entrar-hi per ajudar al Bernat i la Dorotea? Et necessiten.
ISBN 9788497951500
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,70 MB
FECHA 2005
AUTOR(A) Joan Pinyol
Joan Pinyol | Edicions Saldonar
Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Dorotea i la joia gegantina y del autor . También podrás acceder al enlace para comprar el libro Dorotea i la joia gegantina y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.
ALFREDO EL PULPO - DOROTEA - YouTube
normativa de funcionament del servei de menjador escolar curs 2013-2014 preu menjador escolar .....…
LIBROS RELACIONADOS