La Cerdanyola Prehistòrica I Antiga (Les Arrels De Cerdanyola) PDF

Descubre el libro de La Cerdanyola Prehistòrica I Antiga (Les Arrels De Cerdanyola) con iguanabus.es. Lea el PDF de La Cerdanyola Prehistòrica I Antiga (Les Arrels De Cerdanyola) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Cerdanyola Prehistòrica I Antiga (Les Arrels De Cerdanyola) y otros libros de Miquel Sánchez I González.
Iguanabus.es La Cerdanyola Prehistòrica I Antiga (Les Arrels De Cerdanyola) Image
Cerdanyola, 1978, 15x21 cms., 68 pàgs., rústica, il·lustrat. Col·lecció Història de Cerdanyola nº 2
ISBN none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,51 MB
FECHA none
AUTOR(A) Miquel Sánchez I González
Museu d'Història de Cerdanyola-Ca n'Ortadó - Oferta ...
Els primers minuts d'aquest 'Jazz it!' els dediquem a la gran dama del jazz clàssic, la "cantant completa": Ella Fitzgerald. A continuació, recuperem un disc gravat el dia 1 d'Octubre de 1965, Cape Verdean Blues, del pianista Horace Silver, en el que reivindica les seves arrels familiars de Cabo Verde. Tanquem la primera part amb […]
Dansaires de Mèxic, Senegal, Múrcia i Lleida a Cerdanyola
Cerdanyola acomiada els seus dies bluesers tancant la vintidosena edició del seu festival amb un sol de justícia i moltes hores de música en la festa barbacoa. Han estat dies en que la ciutat ha canviat la seva fesomia, especialment la nocturna, amb concerts i concerts, però també amb sopars de blues o vestint els aparadors de la ciutat amb creativitat i imaginació.
LIBROS RELACIONADOS