Perfils De Dona PDF

El libro Perfils De Dona en formato PDF. El libro Perfils De Dona en formato MOBI. El libro Perfils De Dona en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Carme Pallas. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es Perfils De Dona Image
Des d’una pressuposada anàlisi psicològica i mantenint, com a nexe, el fet de pertànyer a un mateix arbre genealògic, Perfils de dona ofereix la visió del món i de la vida de 10 de dones diferents. Cadascuna d’elles esdevé protagonista del seu relat, donant a conèixer, des de la seva perspectiva, les inquietuds, els interessos i els sentiments que configuren cada context circumstancial. Tot plegat es presenta des d’una tasca experimental literària, amb la intenció de facilitar aquella llibertat d’interpretació que permet establir pons de complicitat entre la persona que llegeix i la que escriu.
ISBN 9788496292000
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,63 MB
FECHA 2003
AUTOR(A) Carme Pallas
Amazon.es Ayuda: Ayuda
Amazon está centrado en garantizar la seguridad y salud de sus empleados. El cumplimiento de las normativas locales y los requisitos para limitar el contacto social han hecho que los tiempos de respuesta hayan aumentado.
Dona Perfil mitjà Calçat. Nike ES
Persones que es diuen Home Dona JD Perruquers Canet. Cerca els teus amics a Facebook. Inicia la sessió o registra't a Facebook per connectar amb els amics, la família i les persones que coneixes.
LIBROS RELACIONADOS