40 Jocs Per Parlar Catala PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de 40 Jocs Per Parlar Catala en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de 40 Jocs Per Parlar Catala en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee 40 Jocs Per Parlar Catala en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es 40 Jocs Per Parlar Catala Image
Són jocs explicats fil per randa amb material adjunt per facilitar la tasca del professorat. Ideal com a refor‡ per alumnat d'incorporació tardana, de necessitats educatives especials, per a escoles d'idiomes, d'adults i centres culturals.
ISBN 9788478273270
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,24 MB
FECHA 2004
AUTOR(A) Jacqueline Jacquet
40 jocs per parlar catala | Jacqueline jacquet | Libro y ebook
40 jocs per a parlar català. Jacqueline Jacquet; Sílvia Casulleras; Núria Mirabet. Graó, 2004. Són jocs explicats fil per randa amb material adjunt per facilitar la tasca del professorat. Ideal com a reforç per alumnat d'incorporació tardana, de necessitats educatives especials, per a escoles d'idiomes, d'adults i centres culturals.
40 jocs per parlar català - Publicacions Editorial Graó
El meu exemplar de 40 jocs per parlar català (J. Jacquet, S. Casulleras, N. Mirabet. Ed. Graó) és ple de notes, paperets fent de punt de llibre, i gairebé ja no té llom, de les vegades que l'he obert i tancat. És ple d'activitats originals i dinàmiques, de diversos nivells. Per exemple: Quin és el…
LIBROS RELACIONADOS