40 Jocs Per Parlar Catala PDF

Descubre el libro de 40 Jocs Per Parlar Catala con iguanabus.es. Lea el PDF de 40 Jocs Per Parlar Catala en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga 40 Jocs Per Parlar Catala y otros libros de Jacqueline Jacquet.
Iguanabus.es 40 Jocs Per Parlar Catala Image
Són jocs explicats fil per randa amb material adjunt per facilitar la tasca del professorat. Ideal com a refor‡ per alumnat d'incorporació tardana, de necessitats educatives especials, per a escoles d'idiomes, d'adults i centres culturals.
ISBN 9788478273270
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,75 MB
FECHA 2004
AUTOR(A) Jacqueline Jacquet
40 jocs per parlar català - Publicacions Editorial Graó
40 jocs per a parlar català. Jacqueline Jacquet; Sílvia Casulleras; Núria Mirabet. Graó, 2004. Són jocs explicats fil per randa amb material adjunt per facilitar la tasca del professorat. Ideal com a reforç per alumnat d'incorporació tardana, de necessitats educatives especials, per a escoles d'idiomes, d'adults i centres culturals.
40 jocs per parlar catala | Jacqueline jacquet | Libro y ebook
¿Quieres leer un libro de 40 jocs per parlar català? ¿Hacerlo en línea? Libre? Estás en el camino correcto! El sitio de WWW.FOODSHEDBRIGHTON.COM te da esta oportunidad. En nuestro sitio encontrará el PDF de 40 jocs per parlar català y otros libros del autor J. Jacquet.
LIBROS RELACIONADOS