L Ot El Bruixot I La Capa Magica PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de L Ot El Bruixot I La Capa Magica en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de L Ot El Bruixot I La Capa Magica en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Ot El Bruixot I La Capa Magica en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es L Ot El Bruixot I La Capa Magica Image
La Roser ha perdut el seu gosset, en Xitu, i està molt trista. L’Ot l’ajudarà a saber a on és, gràcies a la capa màgica. Quina alegria que s’ha endut la Roser! Però per trobar les coses perdudes potser no sempre cal una capa màgica, oi?“L’Ot el bruixot i la capa màgica”és el segon títol de la col·lecció bilingüe català-anglès“Els contes de l’Ot el bruixot”. Llibre pintat a mà per el seu creador Picanyol.Es pot utilitzar per aprendre anglès de dues maneres. Pels més petits, una vegada se'ls hi ha explicat el conte en català vàries vegades i se'l coneixen, aleshores se'ls hi pot explicar en anglès. És una bona forma d'aprendre vocabulari i integrar un nou idioma. Pels més grans, poden llegir ells mateixos la història en anglès tenint com a referència el text en català i així poden anar comparant la història i el lèxic.
ISBN 9788417207069
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,50 MB
FECHA 2018
AUTOR(A) Picanyol
L'Ot El Bruixot I La Capa Magica - Ot the Wizard and The ...
Ot el brujo (Ot el bruixot en el catalán original) es una serie de historietas creada por Picanyol en 1971, la más popular de su autor. Está compuesta de chistes mudos de pocas viñetas (de 1 a 5). dónde el texto solo aparece cuando los mismos personajes del cómic lo pueden leer y en las constantes onomatopeyas, entre ellas las que hacen alusión a sus hechizos
Descargar libros gratis sobre Cómics infantil y juvenil en pdf
Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Ot, el brujo. 5 y del autor Picanyol. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Ot, el brujo. 5 y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.
LIBROS RELACIONADOS