Els Guardians Del Llibre PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Guardians Del Llibre en formato electrónico. En iguanabus.es encontrará el libro de Els Guardians Del Llibre en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Guardians Del Llibre en tu teléfono, tableta o navegador!
Iguanabus.es Els Guardians Del Llibre Image
Sidney, 1996. En plena nit, Hanna Heath, una prestigiosa conservadora de manuscrits medievals, rep una trucada: l Haggadà de Sarajevo, un dels llibres més excepcionals i misteriosos del món, ha reaparegut després de romandre ocult durant anys i les Nacions Unides la reclament perquè en comprovi l estat. Quan Hanna procedeix a estudiar-lo, descobreix entre les seves pàgines una sèrie de pistes estranyes: una ala d insecte, un cabell blanc, una taca de vi& Així, la història del llibre és reconstruïda a través del temps gràcies a cadascuna de les mostres. El periple inclou la Sarajevode 1940, la Viena hedonista de 1894, la Venècia antisemita de 1609, la Tarragona sotmesa per la Inquisició de 1492 i la Sevilla conspiradora de 1480, on va ser il"lustrat. A mesura que es van desvelant les identitats d aquells que van intervenir en la seva elaboració, també són revelades les vides dels seus salvadors, els guardians del llibre, homes i dones que van arriscar les seves vides per protegir-lo de guerres, persecucions, exili, genocidi& fins aconseguir que arribés sa i estalvi fins als nostres dies. Però, està realment fora de perill?
ISBN 9788498672572
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,48 MB
FECHA 2008
AUTOR(A) Geraldine Brooks
ELS GUARDIANS DE LA INFÀNCIA, de William Joyce - Sortir ...
La llegenda dels guardians. Les òlibes de Ga'Hoole és una pel·lícula d'aventura i ciencia-ficció animada basada en la sèrie de llibres Guardians of Ga'Hoole escrits per Kathryn Lasky. Fou estrenada als cinemes el 24 de setembre de 2010 en 2D i 3D. Zack Snyder va dirigir la pel·lícula, sent aquest el seu debut en una pel·lícula d'animació.
PDF William Joyce conill de LLIBRE SEGON No té res d'inofensiu ...
Catàleg dels llibres dels Guardians, ... Bunny per als amics, és l'únic emissari de la llegendària germanor dels pookas, conills guerrers de grandària i intel·lecte imponents.
LIBROS RELACIONADOS