L Obra De Bartra: Assaig D Aproximacio PDF

El libro L Obra De Bartra: Assaig D Aproximacio en formato PDF. El libro L Obra De Bartra: Assaig D Aproximacio en formato MOBI. El libro L Obra De Bartra: Assaig D Aproximacio en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Anna Muria. Disfruta leyendo con el sitio web iguanabus.es.
Iguanabus.es L Obra De Bartra: Assaig D Aproximacio Image
Sigui com sigui, per Anna Murià l’obra de Bartra és un sistema o una estructura on cada part només té el seu sentit últim integrada en el tot. També es poden percebre concomitàncies amb les teories del psicòleg suís Carl Gustav Jung i amb les teories estètiques de filiació neo-kantiana a partir d’Ernst Cassirer i, sobretot, de la pensadora nord-americana Susanne K. Langer. Aquests paral·lelismes es veuen en l’interès constant que mostra Murià per l’ús que fa Bartra dels símbols i dels mites. Com si seguís Jung al peu de la lletra, Murià intenta identificar les grans idees sobre la humanitat que sostenia Bartra per mesurar la seva profunditat i el seu abast universal. Respecte a la poesia de Bartra, Anna Murià també podia compartir tranquil·lament la definició revolucionària del fenomen artístic tal com el tipificava la pensadora Susanne K. Langer a Feeling and form (1953): «L’art és la creació de formes que simbolitzen el sentir humà»(D. Sam Abrams)
ISBN 9788498834710
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,90 MB
FECHA 2012
AUTOR(A) Anna Muria
Agustí­ Bartra - Pàgina Oficial - Poeta i prosista ...
L'obra de Bartra: Assaig d'aproximació: Amazon.es: Anna Murià: Libros en idiomas extranjeros
L'obra de Bartra. assaig d'aproximació: Anna Murià Romaní ...
Buy L'obra de Bartra: Assaig d'aproximació by Murià, Anna (ISBN: 9788434601987) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.
LIBROS RELACIONADOS