Will Moogley, Agencia De Fantasmes. Una Familia De Por PDF

Descubre el libro de Will Moogley, Agencia De Fantasmes. Una Familia De Por con iguanabus.es. Lea el PDF de Will Moogley, Agencia De Fantasmes. Una Familia De Por en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Will Moogley, Agencia De Fantasmes. Una Familia De Por y otros libros de Pierdomenico Baccalario.
Iguanabus.es Will Moogley, Agencia De Fantasmes. Una Familia De Por Image
En Will i en Tupper tenen sobre la taula un encàrrec sorprenent. En Jarold, un espectre que havia treballat de guarda nocturn d'un museu, té un únic desig: dormir! El problema és que els propietaris de la seva antiga casa, la família Clifford, són una colla infernalment sorollosa i insuportable. Vet aquí l'encàrrec que en Will ha acceptat: desinfectar de vius la casa d'un fantasma!
ISBN 9788424635275
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,40 MB
FECHA 2010
AUTOR(A) Pierdomenico Baccalario
Will Moogley Iii. El Fantasma Del Rascacielos. Agencia De ...
Pierdomenico Baccalario (Acqui Terme, Piemont, Itàlia, 1 de març de 1974) és un escriptor italià especialitzat en literatura juvenil, periodista i Escenografia.Col·labora amb la Scuola Normale Superiore de Pisa.. Ha conreat els gèneres de la novel·la històrica i fantàstica, escrivint diverses sèries de novel·les, com Els guardians del temps, que tracta diferents aventures ...
Una Familia Escalofriante (Serie Will Moogley Agencia De ...
WILL MOOGLEY 1: AGENCIA DE FANTASMA BACCALARIO , PIERDOMENICO Will Moogley, un joven pálido con un look casi vampírico, se dirige a la agencia de alquiler de fantasmas situada en el último piso de un rascacielos heredado de su tío Alvin un fantasma bronceado, gracias al sol de Hawai, donde vive).
LIBROS RELACIONADOS