Bunyols De Vent PDF

Descubre el libro de Bunyols De Vent con iguanabus.es. Lea el PDF de Bunyols De Vent en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Bunyols De Vent y otros libros de Agnes Esquirol Calaf.
Iguanabus.es Bunyols De Vent Image
"Bunyols de vent, d’Agnès Esquirol, és una recopilació de relats escrits amb la fluïdesa natural de les pròpies històries que es narren. Alhora, la manera delicada i elegant d’apropar-se a situacions emocionalment intenses fan que les pàgines del llibre quedin immediatament impreses a la sensibilitat del lector.Entre d’altres escenaris, serem testimonis de com una filla vetlla els últims dies del seu pare a l’habitació d’un hospital, de la curiositat malaltissa d’una noia per les persones que l’envolten en una sala d’espera, de la insospitada relació d’una dona i del lladre que li ha robat a la parada d’un autobús, o de l’estranyesa que sent una dona al seu entorn el dia que han d’enterrar el seu pare."
ISBN 9788417709693
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,72 MB
FECHA 2019
AUTOR(A) Agnes Esquirol Calaf
Bunyols de vent - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
1. Per fer la massa dels bunyols, aboquem la llet en un cassó i hi afegim la mantega. Ho anem remenant, fins que arrenqui el bull. Després, hi afegim la farina per escaldar-la, i ho traiem de seguida del foc. Hi ratllem una mica de llimona pel damunt i ho continuem remenant. 2. Ara hi tirem un ou, i ho "agermanem", com diu l'àvia Remei.
Bunyols de Quaresma - Cuines - TV3
La massa dels bunyols de vent es fa igual que la pasta choux de les lioneses. En un cassó, es posa l'aigua juntament amb la llet i la mantega tallada a trossos i un pols de sal. S'escalfa i es va remenant fins que es desfaci la mantega.
LIBROS RELACIONADOS